wie zijn wij

profielfoto

Nita Verwilligen: Nita is verpleegkundige en sinds 2010 werkzaam in de kraamzorg thuis. Zij heeft naast kraamzorg 20 jaar de cursus Samen Bevallen gegeven en geeft de cursus Shantala Babymassage  in privé vorm. Verder is ze moeder van 3 kinderen. In verband met het volgen van de opleiding tot verloskundige kraamt ze heel beperkt. Ze blijft wel betrokken bij De Bakermat.

 

 

 

 

 

 

IMG_0804Janette Rijpma: Ik ben een kraamverzorgende met ruim 30 jaar ervaring, waarvan 15 jaar als ZZP-er. Als ZZP-er kan ik zorg op maat geven en ik ben er voorstander van dat 1 kraamverzorgende de zorg bij een 1 gezin kan doen.
Ik probeer de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en de situatie van het gezin en in overleg met het gezin.
Naast zorgverlening is begeleiding en ondersteuning bij borstvoeding, en verzorging van jullie kindje een belangrijk aandachtspunt tijdens je kraamtijd.
Het is mijn streven om de kraamtijd zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en stel mij daarbij flexibel op. Op deze wijze kan ik goed inspelen op de wensen van het gezin, zodat ze op een fijne kraamtijd terug kunnen kijken.

Ik sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg en de NBVK.
Door bijscholingen en vakliteratuur houd ik mijn kennis op peil.